Înscrie-te la upgrade!

3-16 IANUARIE
Nicio sesiune nu este ușoară, dar nu e imposibilă. Dacă mai ai întrebări fără răspuns sau noțiuni care nu sunt clare, Organizația Studenților Economiști (O.S.E.) îți vine în ajutor.
 
UpGrade este proiectul care te pregătește pentru sesiune. 🙌
Aflat la cea de-a doua ediție, acesta îți dă oportunitatea de a participa la sesiuni de pregătire în cadrul cărora îți vei consolida cunoștințele și vei avea parte de răspunsuri concrete la toate întrebările tale.
 
Vei putea participa la ore interactive de Microeconomie, Economie europeană, Matematici aplicate în economie, Finanțe publice, Management și Fundamentele serviciilor. Ediția aceasta aduce în plus sesiuni de pregătire și pentru disciplinele aferente anului doi de studiu: Finanțele întreprinderii, Contabilitate financiară, Statistică descriptivă, Etică în afaceri, Baze de date și Algoritmi și structuri de date. Mai mult decât atât, vei beneficia de materiale de studiu care îți vor facilita pregătirea și te vor aduce mai aproape de notele dorite.
Fie că te afli la prima sesiune sau deja ai trecut printr-o astfel de experință, nu rata ocazia și înscrie-te la UpGrade. 📚
 
Formularul de înscriere îl vei putea găsi atașat postărilor aferente fiecărei discipline în parte.

Activitățile din cadrul UpGrade 2021